Λίβερπουλ – Αστον Βίλα 2-0 (vid)

Λίβερπουλ – Αστον Βίλα 2-0 (vid)

Οι Reds επικράτησαν εύκολα με 2-0 της Αστον Βίλα - Μανέ (71') και Τζόουνς (89') τα γκολ για την ομάδα του Κλοπ.

Στις νίκες επέστρεψε η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αντέδρασε μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι (4-0) και επικράτησε με 2-0 της Αστον Βίλα.

Οι Reds, πάντως, σε ένα ακόμα παιχνίδι μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, με τους παίκτες του Γερμανού τεχνικού να κάνουν αγγαρεία.

Στο τελευταίο 20άλεπτο, ωστόσο, ανέβασαν την απόδοσή τους και με γκολ των Μανέ (71’) και Τζόουνς (89’) έκαναν το 2-0 και πέτυχαν μια επαγγελματική νίκη.

Με αυτή τη νίκη οι πρωταθλητές έφτασαν τους 89 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Αστον Βίλα έμεινε στους 27 πόντους και συνεχίζει να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Χωριάτες είναι στο -1 από την 17η Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας.

Η εικόνα του αγώνα:

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τον Μανέ στο 71’ να λύνει τον Γόρδιο Δεσμό της άμυνας της Αστον Βίλα. Ο Αφρικανός με δυνατό σουτ, μετά την μπαλιά – τρύπα του Κεϊτά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Μέχρι εκείνο το σημείο το θέαμα ήταν κάκιστο και οι φάσεις στις δύο εστίες λιγοστές. Η Λίβερπουλ έκανε… αγγαρεία, ενώ από την άλλη η Αστον Βίλα έδειχνε με τον σχηματισμό της στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις κινήσεις των παικτών της ότι κατέβηκε για το «χ».

Το γκολ του Σενεγαλέζου, όμως, άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης για να έρθει λίγο πριν το τέλος ο Κέρτις Τζόουνς να σφραγίσει τη νίκη των Reds.  Στο 89’ νεαρός άσος με σουτ από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από κεφαλιά – πάσα του Σαλάχ, έγραψε το τελικό 2-0. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον (90+4’ Ουίλιαμς), Γκόμες, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο (61’ Βαϊνάλντουμ), Κεϊτά (85’ Τζόουνς), Τσάμπερλεϊν (61’ Χέντερσον), Οριγκί (60’ Φιρμίνο), Μανέ, Σαλάχ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Ρέινα, Κονσά, Χάουζ, Μινγκς, Τέιλορ, Γκρίλις, ΜακΓκίν, Ντόουγκλας Λουίζ, Ελ Γκαζί (74’ Ζότα), Ντέιβις (74’ Σαμάτα), Τρεζεγκέ (85’ Βασίλεβ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ