Τσάμπερλεϊν : «Ο Κλοπ επιτίθεται διαφορετικά από τον Βενγκέρ»

Τσάμπερλεϊν : «Ο Κλοπ επιτίθεται διαφορετικά από τον Βενγκέρ»

Ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν μίλησε για τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης μιας αναμέτρησης από τον Αρσέν Βενγκέρ και τον νυν προπονητή του στη Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν ανήκει πλέον στην Λίβερπουλ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, το προηγούμενο καλοκαίρι από την Άρσεναλ. Η διοίκηση της ομάδας κατέβαλλε το ποσό των 35 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να τον αποκτήσει από τους κανονιέρηδες.

Ο Κλοπ έχει αποδείξει ότι θεωρεί τον 24χρονος βασικό μέλος του συλλόγου αφού έχει φορέσει την φανέλα των κόκκινων σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βρετανός μέσος παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ομάδα του Μέρσεσαιντ, αλλά και στη σύγκριση ανάμεσα στον πρώην προπονητή του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ και τον νυν στους κόκκινους, Γιούργκεν Κλοπ.

«Το μεγαλύτερο πράγμα που έμαθα είναι πως ο Κλοπ θέλει να σταματά από την αρχή τις επικίνδυνες επιθέσεις των αντιπάλων, ενώ επιτίθεται διαφορετικά από ότι ο προηγούμενός μου προπονητής. Μπορεί να προπονείσαι συνεχώς με έναν συγκεκριμένο τρόπο και όταν χρειαστεί να αλλάξεις ομάδα, να ξεχάσεις παντελώς τα προηγούμενα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είχα να μάθω 100 διαφορετικά πράγματα εδώ. Έπρεπε να μάθω λίγα και απλά πράγματα στο Λίβερπουλ», ανέφερε ο Τσάμπερλέιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ