Γκουαρντιόλα : «Μου είναι δύσκολο να βρω το λόγο που δεν νικάμε»

Γκουαρντιόλα : «Μου είναι δύσκολο να βρω το λόγο που δεν νικάμε»

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε από τη Σαουθάμπτον κι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο που η ομάδα του δεν παίρνει αυτό που αξίζει μέσα στο γήπεδο φέτος.

Από το πάρτι με 4-0 κόντρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ πριν λίγες μέρες, στον προβληματισμό με την ήττα από τη Σαουθάμπτον για τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες« κυριάρχησαν στο ματς αλλά για ακόμη μία φορά φέτος δεν κατάφεραν να κερδίσουν κι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.

Όσα είπε μετά το ματς ο Καταλανός:

«Έχουμε παίξει πολύ καλά, αλλά δεν είναι αρκετό για να κερδίσουμε. Δε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε μια ομάδα που δε σκοράρει φέτος. Είμαστε πρώτοι στα γκολ, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Καμία ομάδα δε δέχεται λιγότερες ευκαιρίες από εμάς, αλλά χάνουμε πολλά παιχνίδια. Είναι δύσκολο, ακόμα και για μένα, να βρω το λόγο αλλά πρέπει να επιμείνουμε, να προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα.

Έχω την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να το κάνουμε επειδή είναι οι ίδιοι παίκτες που το έκαναν τις προηγούμενες σεζόν. Ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε αυτήν τη σεζόν, μοιάζει πολύ με τις προηγούμενες σεζόν, αλλά δεν αποδεικνύεται αρκετός για να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ