Μουρίνιο: «Δεν έχει να γιορτάσει και πολλά πράγματα η Άρσεναλ»

Μουρίνιο: «Δεν έχει να γιορτάσει και πολλά πράγματα η Άρσεναλ»

«Φωτιές» άναψε ο Ζοσέ Μουρίνιο με το σχόλιο-απάντηση προς την Άρσεναλ, μόλις μία εβδομάδα πριν από τη μονομαχία των δύο ομάδων του Λονδίνου.

Την ερχόμενη Κυριακή (12/7, 18:30) η Τότεναμ θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League. Ένα ντέρμπι το οποίο πάντα ανάβει… φωτιές στο Λονδίνο!

«Φωτιές» έχει ανάψει βέβαια και ένα σχόλιο του Ζοσέ Μουρίνιο για τους «κανονιέρηδες», το οποίο έρχεται ως απάντηση σε μία αιχμηρή ανάρτηση της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα.

Αρχικά, η Άρσεναλ είχε γράψει στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook το εξής: «Δεν είναι εύκολο να νικάς τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Μπράμαλ Λέιν. Εδώ μία υπενθύμιση για το πώς γίνεται». Το συγκεκριμένο post έγινε με αφορμή την ήττα της Τότεναμ με 3-1 από τη Σέφιλντ στο «Μπράμαλ Λέιν», ενώ η Άρσεναλ είχε καταφέρει να νικήσει εκεί για τα προημιτελικά του FA Cup (1-2).

Ο Μουρίνιο δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητο ένα τέτοιο σχόλιο και ανέφερε τα εξής:

«Εάν ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας ή πάλευαν για την πρώτη τετράδα και ήταν σε καλή κατάσταση, δεν θα απολάμβαναν τα προβλήματα των άλλων. Απολαμβάνεις τα προβλήματα των άλλων όταν αντιμετωπίζεις και εσύ προβλήματα. Δεν έχουν και πολλά πράγματα για να γιορτάσουν, οπότε θα πρέπει να αρπάζουν όποια ευκαιρία βρίσκουν. Είναι σε παρόμοια κατάσταση με εμάς στη βαθμολογία.

Δεν θέλω να συνδέω τον σύλλογο με τέτοια ποσταρίσματα ή τιτιβίσματα επειδή πιθανότατα το άτομο που το έκανε, ενήργησε μόνος του. Δεν νομίζω πως έκανε το ποστάρισμα ο Μικέλ Αρτέτα. Πιθανότατα το έκανε κάποιος άνθρωπος που δουλεύει από το σπίτι του εδώ και τρεις μήνες. Κανένα πρόβλημα, στο σπίτι μας θα τους περιμένουμε άλλωστε σε λίγες ημέρες από τώρα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου λέει τίποτα το να είμαστε πρωταθλητές του Βορείου Λονδίνου. Θα πρέπει να είσαι κάτι μεγαλύτερο και να έχεις μεγαλύτερες φιλοδοξίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ