Άρσεναλ – Λέστερ 1-1 : Ο Βάρντι την οδηγεί στ’ αστέρια

Άρσεναλ – Λέστερ 1-1 : Ο Βάρντι την οδηγεί στ’ αστέρια

Με γκολ του Βάρντι στα τελευταία λεπτά, η Λέστερ πήρε χρυσό βαθμό στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο Champions League.

Η Άρσεναλ ήταν καταπληκτική στο πρώτο ημίχρονο. Με επιθετικότητα, με τρεξίματα, με πάρα πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσε να είχε… καθαρίσει τη Λέστερ, αλλά δεν το έκανε.

Προηγήθηκε με 1-0 στο 21′ χάρη σε γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, είχε απίθανες ευκαιρίες για να κάνει το 2-0, είχε υπό τον έλεγχό της τον αγώνα. Δεν τον… τελείωσε όμως.

Όπως δεν το έκανε και στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου μέρους, που επίσης ήταν καλύτερη. Ο Λακαζέτ σκόραρε, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, η Λέστερ τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο ημίωρο και δικαιώθηκε.

Αφού η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης του Ενκετιά στο 75′ (βρισκόταν λίγα λεπτά στο ματς), οι φιλοξενούμενοι… εγκαταστάθηκαν στην περιοχή των κανονιέρηδων και στο 84′ δικαιώθηκαν. Σέντρα του Γκρέι, πλασέ στην κίνηση του Βάρντι, με τη φάση να τσεκάρεται στο VAR και να είναι καθαρή. Το τελικό 1-1 φέρνει μεν τη Λέστερ πίσω από την Τσέλσι, που βρέθηκε στην τρίτη θέση σήμερα, πλην όμως τη διατηρεί στο συν 4 από τη Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ