Έξαλλος με την διαιτησία ο Αρτέτα (pic)

Έξαλλος με την διαιτησία ο Αρτέτα (pic)

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα εξέφρασε παράπονα για τη χθεσινή διαιτησία (7/7) στον αγώνα της ομάδας του Λονδίνου κόντρα στη Λέστερ, κυρίως για την περίπτωση τραυματισμού του Μουστάφι.

Η Άρσεναλ υποδέχτηκε χθες (7/7) τη Λέστερ για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με τον αγώνα να λήγει 1-1. Οι Λονδρέζοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι και το 90ό λεπτό της αναμέτρησης, εκεί όπου ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Τζέιμι Βάρντι ισοφάρισε για τις «αλεπούδες», διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

«Εάν ήταν κόκκινη κάρτα του Ενκέτια, τότε και η Λέστερ θα έπρεπε να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 42’. Η φάση του Βάρντι ήταν κόκκινη κάρτα επίσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρτέτα. Ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ αναφέρθηκε στη σύγκρουση του Βάρντι με τον Μουστάφι, καθώς ο Άγγλος επιθετικός βρήκε τον κεντρικό αμυντικό των «Κανονιέρηδων» με τις τάπες του παπουτσιού λίγο πάνω από το μάτι του. «Εφόσον εξετάζονται τέτοιες φάσεις, πρέπει να εξετάζονται όλες, καθώς διαταράσσονται οι ισορροπίες του παιχνιδιού», πρόσθεσε.

Με αφορμή λοιπόν όλα τα παραπάνω, ο Αρτέτα ισχυρίζεται ότι η Άρσεναλ έχασε μέσα από τα «χέρια» της τους τρεις βαθμούς. Πλέον, βρίσκεται στην έβδομη θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 50 βαθμούς, ενώ η Λέστερ είναι τέταρτη με 59.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ