Στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Ίντερ ο Γκεντουζί

Στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Ίντερ ο Γκεντουζί

Τρεις ομάδες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Ματέο Γκεντουζί από την Άρσεναλ.

Ο Ματέο Γκεντουζί δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες παραμονής του στην Άρσεναλ, γεγονός που έχει οδηγήσει πολλές ομάδες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Ο Γάλλος χαφ προπονείται μόνος του από τις 20 Ιουνίου λόγω της απερίσκεπτης ενέργειας που έκανε στο παιχνίδι με την Μπράιτον καθώς είχε πιάσει αντίπαλό του από τον λαιμό. Επιπλέον ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, τον αφήνει συχνά εκτός αποστολής λόγω της κακής συμπεριφοράς του. Τα γεγονότα αυτά όμως δεν πτοούν ιδιαίτερα τον 21χρονο διότι ακόμα και σε ενδεχόμενη αποχώρηση από το Λονδίνο, υπάρχουν πολλές ομάδες που θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Equipe» ο νεαρός ποδοσφαιριστής που κοστολογείται με περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, έχει μπει στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν μέχρι στιγμής τον πρώτο λόγο για τη μεταγραφή, καθώς αποτελούν τη μοναδική από τις ενδιαφερόμενες ομάδες που έχουν βρεθεί σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γάλλο.

Το συμβόλαιο του Γκεντουζί με την Άρσεναλ λήγει το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο η διοίκηση των Λονδρέζων είναι δεκτική προς την πώλησή του κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ