Mάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ 5-0

Mάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ 5-0

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Σίλβα, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Νιουκάστλ με 5-0, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σε λίγες εβδομάδες θα αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο συνεχίζει να δίνει τις δικές του παραστάσεις στην Premier League. O Nταβίντ Σίλβα, περί ου ο λόγος οδήγησε τους Πολίτες σε άλλη μια εμφατική νίκη (5-0) μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός χαφ σημείωσε δυο ασίστ και ένα γκολ και για άλλη μια φορά ήταν απολαυστικός.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10ο λεπτό ο Γκάμπριελ Ζέσους άνοιξε το σκορ, μετά από ασίστ του Σίλβα. Στο 13’ ο Μαχρέζ από ιδανικό σημείο, σούταρε πάνω στον Ντουμπράβκα και στο 17’ ο Φόντεν έκανε την κίνηση στα δεξιά της περιοχής και πλάσαρε διαγώνια αλλά αστόχησε. Όμως στο 21ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε έκανε την κίνηση και τη σέντρα από αριστερά και ο Μαχρέζ από το πέναλτι, πλάσαρε για το 2-0, το οποίο ήταν το σκορ του ημίχρονου.

Στο 58’ ο Φερνάντες με αυτογκόλ έκανε το 3-0. Οι «πολίτες» δε σήκωσαν το πόδι από το γκάζι και στο 66ο λεπτό, ο Νταβίντ Σίλβα με φοβερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-0, ενώ στο 90+1′ ο Σϊλβα έδωσε έτοιμο γκολ στον Στέρλινγκ που από κοντά πλάσαρε για το 5-0.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς, Οταμέντι, Κανσέλο (46’ Γουόκερ), Ζιντσένκο, Ρόδρι (46’ Γκιντογκάν), Φόντεν (62’ Στέρλινγκ), Ντε Μπρόινε, Νταβίντ Σίλβα, Μαχρέζ (75’ Ντόιλ), Ζέσους (62’ Μπερνάρντο Σίλβα)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Κραφτ (84’ Μούτο), Σερ, Ρόουζ, Φερνάντες, Γέντλιν, Σέλβεϊ (67’ Μ.Λόνγκσταφ), Μπενταλέμπ, Ρίτσι (84’ Ατσού), Λατσάρο (67’ Μανκίγιο), Ζοέλιντον (66’ Γκέιλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ