Έβερτον – Σαουθάμπτον 1-1 (vid)

Έβερτον – Σαουθάμπτον 1-1 (vid)

Η Έβερτον φιλοξένησε την Σαουθάμπτον, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Στον ίδιο… δρόμο συνεχίζουν Έβερτον και Σαουθάμπτον. Τα «Ζαχαρωτά» φιλοξένησαν τους «Άγιους» για την 34η αγωνιστική της Premier League, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα, παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής, καθώς η Έβερτον είναι στην 11η θέση με 45 πόντους και η Σαουθάμπτον είναι έναν βαθμό πίσω.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη εικόνα στην αναμέτρηση, χάνοντας πέναλτι στο 28ο λεπτό. Ο Γουόρντ Πρόουζ ανέλαβε την εκτέλεση, αστοχώντας. Τελικά, το γκολ για τους «Άγιους» ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Μετά από σουτ του Άρμστρονγκ, η μπάλα στρώθηκε στον Ινγκς, που με όμορφο τρόπο, πλάσαρε από κοντά για το 0-1.

Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι απάντησε όμως σύντομα στο τέρμα των φιλοξενούμενων. Στο 44ο λεπτό, ο Ντιν έκανε το γέμισμα για τον Ριτσάρλισον, που βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Σαουθάμπτον και πλασάρε για το τελικό 1-1.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κιν, Ντιν, Κόουλμαν, Γκόμες (42’ Σίγκουρντσον), Μίνα, Ντέιβις, Κάλβερτ Λιούιν (69’ Κεν), Ιβόμπι (46’ Σιντιμπέ), Ριτσάρλισον, Γκόρντον (74’ Μπερνάρντ)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Στίβενς, Ρομέου (70’ Χέιμπιεργκ), Μπεντνάρεκ, Γουόκερ Πίτερς, Άρμστρονγκ (88’ Σμόλμποουν), Ρέντμοντ, Γουόρντ Πρόουζ, Ινγκς, Άνταμς(70’ Λονγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ