Νοκ άουτ ο Λουκάκου, χάνει το ματς με τη Λευκορωσία

Νοκ άουτ ο Λουκάκου, χάνει το ματς με τη Λευκορωσία

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι του Βελγίου με τη Λευκορωσία, καθώς αποκόμισε έναν μυικό τραυματισμό στο ματς με την Τσεχία.

Στη χθεσινή αναμέτρηση του Βελγίου με την Τσεχία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

Ωστόσο, στάθηκε άτυχος και λίγο πριν το φινάλε του αγώνα αποχώρησε, καθώς τραυματίστηκε. Πρόκειται για έναν τραυματισμό, ο οποίος θα του στερήσει τη συμμετοχή από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, με τη Λευκορωσία (8/9).

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα στο μηρό και αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του. Θα επιστρέψει στο Λονδίνο, όπου θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μεγεθός του προβλήματος του.

Φυσικά, ανησυχία επικρατεί και στις τάξεις της Τσέλσι, με τους φίλους των «μπλε» να αγωνιούν για το αν θα μπορέσει ο Βέλγος άσος να κάνει το ντεμπούτο του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Άστον Βίλα το ερχόμενο Σάββατο (11/9).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ