Τοροσίδης – «Μεγάλη η νίκη επί της Σουηδίας – Χάρηκα για τη βράβευση από τον Ρεχάγκελ»

Τοροσίδης – «Μεγάλη η νίκη επί της Σουηδίας – Χάρηκα για τη βράβευση από τον Ρεχάγκελ»

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Σουηδία αλλά και για τη βράβευσή του από τον Ότο Ρεχάγκελ.

Η Εθνική Ελλάδος πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη Σουηδία και ο Βασίλης Τοροσίδης στάθηκε στη σημασία του αποτελέσματος αλλά και στη βράβευσή του από τον Ότο Ρεχάγκελ.

Όσα δήλωσε ο Τοροσίδης:

Για τη νίκη επί της Σουηδίας: «Μεγάλη νίκη, μας αφήνει την ελπίδα μήπως πάρουμε τη δεύτερη θέση. Ήταν μια νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πόσο δυνατή είναι και στο Euro. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της Εθνικής: «Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, υπάρχουν και κακές στιγμές. Τα πιο πολλά παιδιά είναι νέα και η ομάδα καινούρια. Έχουμε τέσσερα δύσκολα ματς μπροστά μας και ρεαλιστικά πρέπει να βλέπουμε τη δεύτερη θέση για να δώσουμε τα πάντα στα μπαράζ».

Για τη στιγμή της βράβευσής του από τον Ότο Ρεχάγκελ: «Χάρηκα γιατί η βράβευση έγινε από ένα άνθρωπο που άφησε το σημάδι του στην Ελλάδα και την Εθνική. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα, για μένα είναι μια επιβράβευση. Τους ευχαριστώ όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ