Ανησυχία στην εθνική Ολλανδίας για Βαϊνάλντουμ

Ανησυχία στην εθνική Ολλανδίας για Βαϊνάλντουμ

Ο Λούις Φαν Χάαλ ανησυχεί για το γεγονός πως ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λούις Φαν Χάαλ ανησυχεί έντονα για το γεγονός ότι ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ δεν έχει πλέον μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας ξεκινήσει μόλις στα 5 απ’ τα 9 ματς πρωταθλήματος και μόλις σε ένα του Champions League.

«Βεβαίως και είμαι ανήσυχος» τόνισε ο 69χρονος Ολλανδός τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (04/10) ενόψει των επόμενων αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. «Μίλησα μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα μόλις ήρθε στο καμπ της Εθνικής.

Τα… καμπανάκια δεν έχουν σταματήσει ακόμα. Έχω όμως εμπιστοσύνη σε ορισμένους παίκτες αυτού του επιπέδου. Ο Βαϊνάλντουμ είχε τραυματιστεί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αλλά τον πήρα μαζί μου και έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς του τουρνουά. Κι αγωνίστηκε πολύ καλά».

Ο 30χρονος μέσος είναι τιμωρημένος (λόγω καρτών) για τον προσεχή αγώνα με τη Λετονία στη Ρίγα την Παρασκευή (08/10), αλλά αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς εναντίον του Γιβραλτάρ στο Ρότερνταμ, στην προσπάθεια της Ολλανδίας να διατηρήσει την πρωτιά στον 7ο όμιλο των προκριματικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ