Ο Ρέαμπτσιουκ δεν θα αγωνιστεί με τη Μολδαβία λόγω τιμωρίας

Ο Ρέαμπτσιουκ δεν θα αγωνιστεί με τη Μολδαβία λόγω τιμωρίας

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Μολδαβίας με τη Δανία το Σάββατο (9/10) λόγω καρτών και έτσι σταματάει ένα εντυπωσιακό σερί του νεαρού μπακ του Ολυμπιακού.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποδεικνύει πως βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι στον Ολυμπιακό και μέσα σε διάστημα δύο μηνών, έχει μετρήσει 12 συμμετοχές.

Ο νεαρός έχει αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια πρωταθλήματος, 3 ματς προκριματικών του Champions League, τρεις αγώνες του Europa League και τρεις αγώνες με τη Μολδαβία για τα Προκριματικά Κυπέλλου του Κατάρ. Το σερί του θα συνεχιζόταν αν δεν έμπαινε στη μέση η τιμώρια λόγω καρτών.

Ο Μολδαβός μπακ θα κληθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών και έτσι δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» με τη χώρα του στο ματς με τη Δανία το Σάββατο (9/10) στο Κισινάου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Μολδαβίας, οι άνθρωποι της Εθνικής ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του μπακ του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ο Ρέαμπτσιουκ ήταν προορισμένος για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι Δανοί στα ρεπορτάζ τους, ο νεαρός μπακ φαίνεται πως θεωρείται μεγάλη απειλή, καθώς τονίζεται χαρακτηριστικά πως η απουσία του θα διευκολύνει το έργο της Δανίας κόντρα στη Μολδαβία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ