Σάουθγκεϊτ – «Οι εμβολιασμοί είναι η μόνη λύση»

Σάουθγκεϊτ – «Οι εμβολιασμοί είναι η μόνη λύση»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στο θέμα των εμβολιασμών και προέτρεψε όλους τους ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν άμεσα.

Η αρνητική στάση πολλών ποδοσφαιριστών της Premier League να εμβολιαστούν, οδήγησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να αναφερθεί για άλλη μία φορά στη σημασία του εμβολιασμού, κάνοντας μία σχετική έκκληση στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα των «τριών λιονταριών» με την Ανδόρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Προ ημερών τα αγγλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πως μόνο οι 7 στις 20 ομάδες της Premier League, έχουν εμβολιασμένους περισσότερους απ’ τους μισούς παίκτες τους, ενώ την ίδια ώρα τουλάχιστον πέντε παίκτες της Εθνικής Αγγλίας δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Όλοι γνωρίζουν τη θέση μου σχετικά με αυτό το θέμα, το εμβόλιο είναι αναγκαίο. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο οι γιατροί μας έχουν εξηγήσει συχνά στους παίκτες τα ευεργετικά οφέλη του εμβολίου» τόνισε αρχικά ο Σάουθγκεϊτ και πρόσθεσε:

«Πέρα από το να μιλάμε, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε. Το μόνο που μένει είναι να επαναλάβω πως οι εμβολιασμοί είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγούμε από αυτή την πανδημία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ