Διπλό ελπίδας στο Καζακστάν για τη Βοσνία (0-2)

Διπλό ελπίδας στο Καζακστάν για τη Βοσνία (0-2)

Η Βοσνία κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 μέσα στο Καζακστάν, κρατώντας ανοιχτές τις ελπίδες της για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Την πρώτη της νίκη στον 4ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 πανηγύρισε σήμερα η Βοσνία στην «Αστάνα Αρένα» με 2-0 επί του Καζακστάν, ενώ το πρώτο της «τρίποντο» στο πλαίσιο του 3ου γκρουπ πέτυχε και η Λιθουανία, η οποία επιβλήθηκε στο Βίλνιους με 3-1 της Βουλγαρίας.

Με τα δύο γκολ του επιθετικού της Έουπεν, Σμαΐλ Πρέβλιακ, στο 25΄ και 66΄ η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ πέρασε το εμπόδιο των Κοζάκων και μετά από 5 ματς έφτασε τους 6 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Γαλλία και έναν περισσότερο από τις Ουκρανία και Φινλανδία που παίζουν μεταξύ τους στις 19:00 στο Ελσίνκι.

Οι Βόσνιοι μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της 2ης θέσης που στέλνει στα μπαράζ πρόκρισης και περιμένουν, πλέον, με αγωνία το αποτέλεσμα του αγώνα που ακολουθεί για να μάθουν εάν θα παραμείνουν πίσω από την Γαλλία ή, θα ισοβαθμίσουν με τις δύο ομάδες που ακολουθούν.

Νίκη γοήτρου, πρώτη στα προκριματικά, ήταν η σημερινή για την Λιθουανία επί της Βουλγαρίας, που μετά την ήττα της από την ουραγό του ομίλου έχασε ουσιαστικά κάθε ελπίδα για την 2η θέση.

Ο Λάσισκας στο 18΄ και ο Σέρνιχ στο 82΄ και 84΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Βαλκάνιους ο Ντεσπόντοβ στο 64΄.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Ποκατίλοβ, Λογκβινένκο, Μπιστρόβ (83’ Μουρταζάιεβ), Μαλί, Βορογκόβσκι (78’ Οράζοβ), Αλίπ, Σόμκο (78’ Μπεϊσεμπέκοβ), Κουάτ, Ζούκοβ (61’ Ζακσιλίκοβ), Σκέτκιν (61’ Ομιρτάιεβ), Ζαϊνουτντίνοβ

ΒΟΣΝΙΑ: Σέχιτς, Κοβάτσεβιτς, Τσίβιτς, Κολάσινατς, Στεφάνοβιτς, Αχμέντχοντζιιτς, Τσίμιροτ (62’ Νάλιτς), Γκόιακ, Χαντιαχμέντοβτς, Πρέβλιακ (80’ Ντεμίροβιτς), Τζεκο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ