Σιώπης – «Μπορούμε να κερδίσουμε τη Σουηδία»

Σιώπης – «Μπορούμε να κερδίσουμε τη Σουηδία»

Ο Μανώλης Σιώπης τόνισε πως η Ελλάδα θα πρέπει να έχει συγκέντρωση και πάθος στο παιχνίδι με τη Σουηδία ώστε να πάρει τη νίκη.

Η Ελλάδα πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-0) επί της Γεωργίας και έτσι διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για να πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μετά το τέλος του ματς, ο Μανώλης Σιώπης αναφέρθηκε στο ματς με τη Γεωργία, τονίζοντας πως η Εθνική ομάδα θα πρέπει να δείξει συγκέντρωση και πάθος στο επόμενο ματς κόντρα στη Σουηδία ώστε να καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Open: 

«Είναι μία μεγάλη νίκη για αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε. Δουλέψαμε πολύ, όλη την εβδομάδα όλα τα παιδιά και αυτό πιστεύω βγήκε και στο γήπεδο. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε 20-25 λεπτά, όπου είχαμε φάσεις, ρυθμό, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Τελικά, ήρθε στο τέλος το γκολ, ήρθε και το 2ο, πήραμε τους 3 βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο ματς.

Για να πάρουμε τη νίκη στη Σουηδία πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, πάθος, όλοι μαζί στο πλάνο του προπονητή και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε αν είμαστε όπως θέλουμε να είμαστε.

Θέλω να πω και κάτι άλλο. Προσωπικά θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε όλα τα παιδιά που είναι άτυχα με τους τραυματισμούς, τον Γαλανόπουλο, τον Ζέκα, τον Κουρμπέλη, τον Φορτούνη, που δεν είναι εδώ να χαρούνε αυτή τη νίκη μαζί μας.

Τα χαρακτηριστικά μας με τον Ζέκα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Το δύσκολο είναι πως είχα κάρτα από το 6ο λεπτό και έπρεπε να καλύψω όλα αυτά τα κενά και να μην πάρω 2η κάρτα. Αφού τα καταφέραμε αυτό είναι το σημαντικό.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ