Μανέ – Το μαγικό σόλο και το υπέροχο τελείωμα του (vid)

Μανέ – Το μαγικό σόλο και το υπέροχο τελείωμα του (vid)

Ο Σάντιο Μανέ κατάφερε να βρει δίχτυα με υπέροχο τρόπο με την Σενεγάλη κόντρα Ναρίμπια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Σάντιο Μανέ μπορεί να μην διανύει και την καλύτερη χρονιά του αυτό όμως δεν τον εμποδίζει από το να πετυχαίνει γκολ τόσο για τη Λίβερπουλ όσο και για την εθνική Σενεγάλης.

Μέχρι τώρα ο 29χρονος επιθετικός έχει σκοράρει πέντε γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ ενώ σκόραρε και με την σενεγάλη απέναντι στην Ναρίμπια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Σάντιο Μανέ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με την εθνική του ομάδα κόντρα στην Ναρίμπια καθώς κέρδισε την μπάλα στην μεσαία γραμμή ξεκίνησε μία υπέροχη σόλο προσπάθεια όπου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και όταν μπήκε στην περιοχή πραγματοποίησε ένα πολύ δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου τερματοφύλακα.

Η εθνική Σενεγάλης επικράτησε με 4-1 της Ναρίμπια για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου και σε αυτό βοήθησε και ο Μανέ. Η εθνική Σενεγάλης βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της με 9 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ