Σφιντέρσκι – «Για μένα κάθε γκολ είναι ξεχωριστό»

Σφιντέρσκι – «Για μένα κάθε γκολ είναι ξεχωριστό»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε για τη νίκη της Πολωνίας επί του Σαν Μαρίνο, ενώ τόνισε πως κάθε γκολ που σημειώνει είναι ξεχωριστό για εκείνον.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ήταν από τους πρωταγωνιστές της Πολωνίας στη μεγάλη νίκη με σκορ 5-0 επί του Σαν Μαρίνο για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάνοντας το 1-0 για τη χώρα του.

Ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του, τόνισε πως κάθε γκολ που σημειώνει είναι ξεχωριστό για εκείνον, ενώ στάθηκε και στην αποχώρηση του Λούκας Φαμπιάνσκι από την Εθνική.

Οι δηλώσεις του Κάρολ Σφιντέρσκι:

Για το γκολ που πέτυχε και το ματς με το Σαν Μαρίνο: «Κάθε γκολ έχει… ωραία γεύση. Για μένα κάθε γκολ είναι ξεχωριστό. Είμαι χαρούμενος που παίζω, σκοράρω και κερδίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό για έμενα.

Αυτός ο αγώνας δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολος. Οι αντίπαλοι μας ήξεραν την τακτική μας και τρέχαν αρκετά. Οι αντίπαλοι έδειξαν πως ήθελαν να παίξουν αμυντικά και να μη μας δώσουν χώρο. Με βάση αυτά τα δεδομένα δεν ήταν κακή νίκη. Την απολαμβάνουμε».

Για τον Φαμπιάνσκι που σταματά από την εθνική Πολωνίας: «Όταν κοίταξα πίσω από το κέντρο του γηπέδου και τον είδα ήταν κάτι φανταστικό. Οι οπαδοί τον αποχαιρέτησαν φανταστικά. Είναι εκπληκτικό το πόσα έχει προσφέρει στην ομάδα, αλλά και σε όλους μας. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εκείνον, αλλά και για εμάς. Είμαι χαρούμενος που μπορέσα να είμαι παρόν σε αυτή τη σημαντική στιγμή για εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ