Σφιντέρσκι – «Φταίω και εγώ για την αντίδραση των Αλβανών οπαδών»

Σφιντέρσκι – «Φταίω και εγώ για την αντίδραση των Αλβανών οπαδών»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε για όσα συνέβησαν μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλβανία και ανέλαβε μερίδιο ευθύνης για τη ρίψη μπουκαλιών.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν μετά το γκολ που σημείωσε στο ματς της Πολωνίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως πανηγύρισε πιο έντονα το γκολ για αυτό και οι Αλβανοί οπαδοί τρελάθηκαν και άρχισαν να του πετάνε μπουκάλια, ενώ πήρε μέρος της ευθύνης λέγοντας πως: «Έτρεξα άσκοπα προς το μέρος τους… ήμουν υπό την επίδραση έντονων συναισθημάτων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σφιντέρσκι:

«Δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Έχουν γίνει πάρα πολλά στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τους οπαδούς πριν από την πανδημία. Νομίζω ότι θα μπορούσε να συμβεί και κάτι παρόμοιο», ανέφερε αρχικά ο Σφιντέρσκι.

Και κατέληξε: «Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ που σημείωσα. Ήταν φανταστικό το συναίσθημα να σκοράρεις σε ένα τέτοιο εκτός έδρας παιχνίδι. Από την άλλη το γεγονός ότι οι οπαδοί αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο ήταν ως ένα βαθμό και δική μου ευθύνη.

Δεν ήταν αναγκαίο να τρέξω προς το μέρος τους για να πανηγυρίσω, αλλά εκείνη την στιγμή βρισκόμουν κάτω από την επιρροή των συναισθημάτων μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ