Ιμπραΐμοβιτς – «Επιτέλους επιστρέφω, όλα εξαρτώνται από τον προπονητή μου» (pic)

Ιμπραΐμοβιτς – «Επιτέλους επιστρέφω, όλα εξαρτώνται από τον προπονητή μου» (pic)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στην εθνική Σουηδίας και είναι αποφασισμένος να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί την ομάδα.

Την επιστροφή του στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας πραγματοποίησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εν όψει των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Γεωργία την Πέμπτη (11/11, 20:00) και Ισπανία την Κυριακή (14/11, 21:45).

Ο έμπειρος επιθετικός της Μίλαν θα αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος γι’ αυτό στη συνέντευξη Τύπου.

«Επιτέλους επιστρέφω και αυτό είναι πολύ ωραίο. Κάθε μέρα πρέπει να βλέπω το σώμα μου και πώς ανταποκρίνεται. Διότι μεγαλώνει, σε αντίθεση με το πρόσωπο που ομορφαίνει.

Όλοι θέλουν να παίξουν, αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχω μια ισορροπία στον χρόνο παιχνιδιού μου, λόγω των τραυματισμών από τους οποίους προέρχομαι. Αν βρω τη σωστή ισορροπία θα πρέπει να μπορώ να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι εδώ γιατί είμαι μέλος της ομάδας.

Αν ο προπονητής μου θέλει να παίξω και τα δύο, θα παίξω και τα δύο. Αν θέλει να παίξω μόνο ένα, θα παίξω ένα. Όλα εξαρτώνται από το τι θέλει ο Γιάνε Άντερσεν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 40χρονος άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ