Παίζει κανονικά με Ουρουγουάη και Βραζιλία ο Μέσι

Παίζει κανονικά με Ουρουγουάη και Βραζιλία ο Μέσι

Με τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεση της αναμένεται να αγωνιστεί η Αργεντινή απέναντι σε Ουρουγουάη και Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Λιονέλ Μέσι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο του, με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός αγωνισιτικής δράσης. Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε στην Μαδρίτη ώστε να συμβουλευτεί ειδικό γιατρό για την αντιμετώπιση του προβλήματος του.

Παρά τον τραυματισμού του 34χρονου άσου ο Λάιονελ Σκολάνι τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή της «αλμπισελέστε» για τα παιχνίδια με Ουρουγουάη και Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οπως αναφέρει μάλιστα και το γαλλικό Μέσο, «RMC», ο Λιονέλ Μέσι θα προλάβει να είναι έτοιμος – και μάλιστα ενδέχεται να ξεκινήσει και βασικός – για τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας με την Ουρουγουάη το Σάββατο (13/11, 01:00) και με την Βραζιλίατην Τετάρτη (17/11, 01:30). Ο σούπερ σταρ της Παρί κατάφερε την Δευτέρα(08/11) να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και έτσι αναμένεται να ενισχύση την προσπάθεια της πατρίδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ