Ίσακ – «Δύσκολος αντίπαλος η Ελλάδα, η Ισπανία πρέπει να κερδίσει»

Ίσακ – «Δύσκολος αντίπαλος η Ελλάδα, η Ισπανία πρέπει να κερδίσει»

Ο Αλεξάντερ Ίσακ χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελλάδα και τόνισε πως οι Ισπανοί θα πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε την νίκη.

Η εθνική Ελλάδας έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για τους αγώνες εντός έδρας με την Ισπανία (11/11) και το Κόσοβο (14/11) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022.

Η πρωτοπόρος του ομίλου Σουηδία αντιμετωπίζει την Γεωργία (11/11) εντός έδρας και μετά θα ταξιδέψει στην Ισπανία(14/11), όπου θα δώσει την μάχη της για την πρωτιά του ομίλου.

Ο επιθετικός της εθνικής Σουηδίας Αλεξάντερ Ίσακ, ο οποίος είχε σκοράρει και κατά της Ελλάδας σε δηλώσεις του τόνισε πως το ματς ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία θα είναι αρκετά δύσκολο καθώς θεωρεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αρκετά δυνατό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Ίσακ στην «Marca»: 

«Μου φαίνεται ότι λέγονται πολλά για το παιχνίδι μας με την Ισπανία. Δεν είναι όμως το πιο σημαντικό. Πρέπει να πάμε πρώτα στη Γεωργία για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε, κάτι που μας στοίχισε στην έδρα μας. Η Ισπανία πρέπει επίσης να πάει στην Ελλάδα και να κερδίσει εκεί, κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Εμείς δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μετά από αυτές τις δύο συναντήσεις, θα δούμε πώς θα είναι η κατάταξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ