Καρβαχάλ – «Ο Ενρίκε καλεί τους παίκτες που πιστεύει, άσχετα σε ποια ομάδα παίζουν»

Καρβαχάλ – «Ο Ενρίκε καλεί τους παίκτες που πιστεύει, άσχετα σε ποια ομάδα παίζουν»

Ο Ντάνι Καρβαχάλ μίλησε για τη επιστροφή του στην εθνική Ισπανίας, ενώ υπερασπίστηκε τον Λουίς Ενρίκε για τον τρόπο λειτουργίας του.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ μίλησε στη Marca για την επιστροφή του στη εθνική Ισπανίας, τονίζοντας πως ο Λουίς Ενρίκε καλεί αυτούς που θεωρεί καλύτερους κατά τον ίδιο και όχι ανάλογα με την ομάδα που αγωνίζονται.

Επίσης σχολίασε την επιστροφή του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως με αυτόν στο τιμόνι οι «μπλαουγκράνα» μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, όπως έκανε αντίστοιχα οι «μερέγχες» με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρβαχάλ στη Marca: Για την επιστροφή του στην Ισπανία: «Το απόλαυσα σαν μικρό παιδί, σχεδόν όπως έκανα όταν κλήθηκα την πρώτη φορά. Ήμουν λίγο αγχωμένος. Ήμουν πολύ χαρούμενος που τους είδα όλους ξανά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για να υπερασπιστώ αυτή τη φανέλα και να βοηθήσω την Εθνική».

Για το ότι ο Λουίς Ενρίκε δεν καλεί ποδοσφαιριστές της Ρεάλ γιατί είναι κατά των «μερένγκες»: «Όταν ακούω αυτή την άποψη, προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είναι. Ο προπονητής προσπαθεί να καλέσει τους παίκτες που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν σε αυτό που θέλει, άσχετα σε ποια ομάδα παίζουν. Το έχει αποδείξει. Είναι ο τρόπος του, η φιλοσοφία και η ιδέα του».

Για την επιστροφή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και τις πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα: «Δεν πιστεύω ότι δεν έχουν ελπίδες. Εμείς όταν ήρθε ο Ζιντάν είμασταν πίσω 12 πόντους και τερματίσαμε πρώτοι έναν βαθμό πίσω τους, πιέζοντάς τους μέχρι τέλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ