Χιμένεθ – «Αν η Ισπανία έπαιζε στο γήπεδο του Ολυμπιακού θα ήταν πιο δύσκολο»

Χιμένεθ – «Αν η Ισπανία έπαιζε στο γήπεδο του Ολυμπιακού θα ήταν πιο δύσκολο»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Ισπανία και τόνισε πως οι Ίβηρες θα είχαν πιο δύσκολο έργο αν ο αγώνας γινόταν στο «Γ. Καραϊσκακης».

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε στη «Marca» για την αποψινή αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (11/11, 21:45).

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην έδρα και τόνισε πως είναι πλεονέκτημα για τους Ίβηρες το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ και όχι στο γήπεδο του Ολυμπιακού, «Γ. Καραϊσκακης».

«Η Ελλάδα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Το σύστημα άλλαξε, πολλοί παίκτες παίζουν στα μεγάλα πρωταθλήματα. Προσπαθούν να κρατήσουν την μπάλα, έχουν φρεσκάδα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι πλεονέκτημα για την Ισπανία ότι παίζει στο ΟΑΚΑ, επειδή ο κόσμος είναι λίγο μακριά. Ναι, είναι ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά αν η Ισπανία έπαιζε στο γήπεδο του Ολυμπιακού θα υπήρχε σίγουρα μεγαλύτερη πίεση. Νομίζω ότι οι παίκτες και οι διαιτητές θα είναι λίγο πιο χαλαροί. Οι Έλληνες φίλαθλοι δημιουργούν… κόλαση, με την καλή έννοια της λέξης. Υπάρχει έντονο πάθος και αντιπαλότητα, αλλά όχι βία».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δουλειά του Λουίς Ενρίκε: «Τα πηγαίνει πολύ καλά. Είναι γενναίος, γιατί ψάχνει για κάτι διαφορετικό στον τρόπο παιχνιδιού. Γενικά η Ισπανία είναι ανώτερη από την Ελλάδα, ειδικά αν εκμεταλλευτεί την ποιότητά της και έχει καλά τελειώματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ