Μαντσίνι – «Να κάνουμε αυτό που ξέρουμε κόντρα στην Ελβετία»

Μαντσίνι – «Να κάνουμε αυτό που ξέρουμε κόντρα στην Ελβετία»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε εν όψει του παιχνιδιού της Ιταλίας με την Ελβετία και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα.

Με στόχο την νίκη που θα την φέρει «μία ανάσα» από τα τελικά του Μουντιάλ 2022, η Ιταλία, υποδέχεται απόψε (21:45) στη Ρώμη, την Ελβετία, για τα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος παρέλαβε μία «διαλυμένη» ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ του 2018 και την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης το 2021, χαρακτηρίζει την σημερινή αναμέτρηση ως την πιό κρίσιμη μετά το EURO.

«Μια νίκη, θα μας επιτρέψει να είμαστε σχεδόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο αγώνας με την Ελβετία, είναι ο πιο σημαντικός μετά το EURO.

Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε», σχολίασε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ ο Φραντζέσκο Τότι, επεσήμανε: «Μετά την πικρία της χαμένης πρόκρισης το 2018, αυτήν την φορά πρέπει να πετύχουμε να πάμε στο Κατάρ, γιατί εκεί πρέπει να βρίσκεται πάντα μια ομάδα όπως η Ιταλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ