Πατέρας πλήρωσε ακριβά την εισβολή της κορούλας του στο γήπεδο ελέω Ρονάλντο

Πατέρας πλήρωσε ακριβά την εισβολή της κορούλας του στο γήπεδο ελέω Ρονάλντο

Η 11χρονη Άντισον Γουίλιαν μετά την λήξη του παιχνιδιού της Ιρλανδίας με την Πορτογαλία μπήκε στο γήπεδο και πήρε αγκαλιά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά το τέλος του ισόπαλου παιχνιδιού (0-0) της Ιρλανδίας με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, έλαβε χώρα ένα ασυνήθιστο συμβάν με ένα 11χρονο κορίτσι, ονόματι Άντισον Γουίλιαν, να εισβάλλει στο γήπεδο για να δει από κοντά το ίνδαλμά της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 36χρονος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόλις αντιλήφθηκε την μικρή την αγκάλιασε και της έδωσε τη φανέλα του, ωστόσο ο πατέρας του κοριτσιού θα αναγκαστεί να πληρώσει τα «σπασμένα», μιας και η εισβολή σε αγωνιστικό χώρο τιμωρείται με πρόστιμο 2.500 λιρών.

«Μου επιβλήθηκε πρόστιμο που μπήκα στο γήπεδο αλλά ο πατέρας μου θα το πληρώσει. Ήμουν στη δεύτερη σειρά, πήδηξα ένα εμπόδιο που υπήρχε και βρέθηκα στο γήπεδο. Έπειτα έτρεξα και υπήρχαν σεκιούριτι που με κυνήγησαν αλλά είχαν μπει και άλλοι δύο φίλαθλοι από την άλλη γωνία του γηπέδου και έτσι συνέχισα να τρέχω. Τότε ήταν που φώναξα δυνατά το όνομα του Ρονάλντο. Γύρισε και με είδε και είπε στους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου να με αφήσουν. Ήρθε τότε προς το μέρος μου. Ήμουν σε κατάσταση σοκ, έκλαιγα και ουσιαστικά του ζητούσα τη φανέλα λέγοντας «σε παρακαλώ, είμαι τεράστια φαν», δήλωσε η μικρή σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ