Βασικοί Αγκιμπού και Κανέ, ισοπαλία για τη Γουινέα (0-0)

Βασικοί Αγκιμπού και Κανέ, ισοπαλία για τη Γουινέα (0-0)

Ο μέσος του Ολυμπιακού έπαιξε για 85 λεπτά στο παιχνίδι με τη Γουινέα Μπισάου – Βασικός και ο Μαμαντού Κανέ.

Μια ακόμα εμφάνιση με την εθνική ομάδα της Γουινέας πραγματοποίησε ο Αγκιμπού Καμαρά, με τον νεαρό μέσο του Ολυμπιακού να αγωνίζεται βασικός στην αναμέτρηση με την Γουινέα Μπισάου (0-0), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο χαφ των Πειραιωτών ξεκίνησε βασική 11άδα της Γουινέας και έγινε αλλαγή στο 85’ με τον Κουγιατέ, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να παίρνουν από έναν πόντο. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα έδινε τη νίκη στη Γουινέα, αλλά δεν τα κατάφερε. Βασικός στον αγώνα με τη Γουινέα Μπισάου έπαιξε επίσης ένας ακόμα ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.

Ο λόγος για τον Μαμαντού Κανέ, ο οποίος ανήκει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, αλλά έχει δοθεί ως δανεικός στη Νέφτσι Μπακού.

Θυμίζουμε, ο χαφ από τη Γουινέα αποκτήθηκε από τον Θρύλο και αποφασίστηκε να μείνει δανεικός στη Νέφτσι. Ο άσος των Πειραιωτών αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι. Οσον αφορά στον Μαντί Καμαρά, ο Αφρικανός μέσος δεν βρίσκεται στην αποστολή της Γουινέας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και έχει παραμείνει στην Αθήνα.

Η Γουινέα μετά από πέντε παιχνίδια βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου, έχοντας 4 βαθμούς, με την ομάδα του Αγκιμπού Καμαρά να έχει χάσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ