Ουρουγουάη – Αργεντινή 0-1 – «Καθάρισε» ο Ντι Μαρία για την Αργεντινή

Ουρουγουάη – Αργεντινή 0-1 – «Καθάρισε» ο Ντι Μαρία για την Αργεντινή

Με γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία, η Αργεντινή έφυγε με το διπλό από την Ουρουγουάη (0-1) και έκανε ακόμα ένα βήμα για το Κατάρ.

Τι και αν ο Μέσι ήταν εκτός βασικού σχήματος; Η Αργεντινή κατάφερε να φύγει νικήτρια από την Ουρουγουάη και να πάρει το μεγάλο ντέρμπι, κάνοντας έτσι ακόμα ένα βήμα για την παρουσία της στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Με ένα γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η «Αλμπισελέστε» επικράτησε με 1-0 της Ουρουγουάης και έφτασε στους παραμένοντας αήττητη στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Στην πρώτη καθαρή της ευκαιρία, η Αργεντινή κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Ντι Μαρία εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό λάθος των γηπεδούχων και με ένα αριστουργηματικό πλασέ έγραψε το 1-0 στο 8ο λεπτό.

Ο Σουάρες είχε τρεις μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει, ωστόσο τη μια είδε τον Μαρτινες να τον σταματά, ενώ στη διπλή του ευκαιρία η μπάλα χτύπησε αρχικά στο δοκάρι, πριν αστοχήσει στο ριμπάουντ.

Η Αργεντινή είχε τις ευκαιρίες της να καθαρίσει το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν τα κατάφερε και παραλίγο να το πληρώσει στις καθυστερήσεις, γλιτώνοντας στο… τσακ.

Ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στο 75’, χωρίς ωστόσο να κάνει αισθητή την παρουσία του. Για την Αργεντινή αυτό ήταν το 26ο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν χάνει και πλέον χρειάζεται τρία ακόμα παιχνίδια για να ισοφαρίσει το ρεκόρ που έχει από το 1993. Παράλληλα εάν καταφέρει να κρατήσει το αήττητο σερί για ακόμα 12 παιχνίδια θα καταφέρει να σπάσει και το ιστορικό ρεκόρ της Ιταλίας του Μαντσίνι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ