Πέλκας – «Το να αγωνίζεσαι στην εθνική είναι από μόνο του κίνητρο»

Πέλκας – «Το να αγωνίζεσαι στην εθνική είναι από μόνο του κίνητρο»

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την επόμενη μέρα στην εθνική ομάδα μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ τόνισε πως το να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο είναι ένα έξτρα κίνητρο.

Ο Δημήτρης Πέλκας στις δηλώσεις του εν όψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με το Κόσσοβο(14/11,21.45), αναφέρθηκε στον νέο κύκλο που ανοίγει στην εθνική ομάδα μετά από μια ακόμη αποτυχία στο να βρεθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Επίσης τόνισε πως το να αγωνίζεσαι με τη φανέλα της εθνικής είναι κάτι ξεχωριστό, και ένα έξτρα κίνητρο για τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Εμείς από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο, ανεξάρτητα με το αν το ματς δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το να αγωνίζεσαι με την εθνική ομάδα είναι από μόνο του κίνητρο. Είτε είναι προπόνηση είτε είναι φιλικός είτε προκριματικά το κίνητρο είναι το ίδιο, οπότε πάμε να κερδίσουμε αύριο το παιχνίδι ώστε να είμαστε έτοιμοι και μετά τα φιλικά του Μαρτίου, για το νέο Nations League. Oμάδες όπως το Κόσοβο θα είναι στο ίδιο δυναμικότητας οπότε αύριο θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ