Φαν Σιπ – «Πρέπει να είμαστε πιο… χειρουργικοί στα τελειώματα των φάσεων»

Φαν Σιπ – «Πρέπει να είμαστε πιο… χειρουργικοί στα τελειώματα των φάσεων»

Ο Τζον Φαν Σιπ μίλησε για την ισοπαλία της Ελλάδας με το Κόσοβο, μένοντας στο επιθετικό κομμάτι, όπου οι παίκτες του δεν κατάφεραν να σημειώσουν ένα δεύτερο τέρμα.

Η Ελλάδα έμεινε στο 1-1 κόντρα στο Κόσοβο, στο ΟΑΚΑ, με τον Τζον Φαν Σιπ να στέκεται στην έλλειψη ικανότητας στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Ολλανδός τεχνικός επισήμανε μεταξύ άλλων πως στο πρώτο μέρος η ομάδα ήταν πιο αργή, ενώ στο δεύτερο βελτιώθηκε, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις στιγμές που είχε.

Οι δηλώσεις του Τζον Φαν Σιπ:

«Το είδαμε και σε άλλα ματς. Δημιουργούμε ευκαιρίες. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Στο 1ο ήμασταν λίγο πιο αργοί με την μπάλα. Δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο 2ο γκολ και ξέρουμε πως ο αντίπαλος όταν βρει ευκαιρία θα την εκμεταλλευτεί, για αυτό φτάσαμε και στο 1-1. Στα τελευταία λεπτά το ματς ήταν πιο ανοιχτό, είχαν ευκαιρίες και οι δύο πλευρές αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο χειρουργικοί στα τελειώματα των φάσεων».

Για το εάν έπρεπε να κρατήσουμε το 1-0: «Μπορείς να το δεις και από την άλλη πλευρά, ότι εύκολα με αυτόν τον τρόπο να δεχθείς γκολ. Εμείς πριν σημειώσουν το 1-1 δεν είχαμε απειληθεί, ενώ εμείς είχαμε ευκαιρίες. Μετά το 1-1 ο προπονητής τους είδε πως πήραμε ρίσκα γιατί θέλαμε τη νίκη. Ίσως για τον ουδέτερο θεατή αυτό να είναι καλύτερο. Δεν συμφωνώ με τη λογική να κρατήσουμε το 1-0 και προσπαθήσαμε να φτάσουμε στο 2ο γκολ».

Για το ότι οι επιθετικοί δεν βάζουν πολλά γκολ: «Σήμερα ο Μασούρας σκόραρε, ο Παυλίδης έχει σκοράρει επίσης. Δεν θεωρώ πως ισχύει αυτό. Δεν σημειώνουμε πολλά γκολ. Απλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Είχε και άλλες ευκαιρίες ο Μασούρας και άλλοι παίκτες που αγωνίζονται στη επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ