Ενρίκε – «Μία πρόκριση σαν τίτλος»

Ενρίκε – «Μία πρόκριση σαν τίτλος»

Ο Λουίς Ενρίκε παρομοίασε την πρόκριση της Ισπανίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την κατάκτηση ενός τίτλου.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ο Λουϊς Ενρίκε, λίγο μετά την νίκη με 1-0 επί της Σουηδίας, που σήμανε και την απ΄ ευθείας πρόκριση της Ισπανίας στα τελικά του Μουντιάλ, που θα φιλοξενηθεί το 2022 στο Κατάρ.

«Υποφέραμε πολύ, αλλά οι παίκτες είχαν πίστη και η πρόκριση είναι μια δίκαιη και άξια ανταμοιβή. Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος, για να είμαι ειλικρινής», σχολίασε ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Εργασθήκαμε πολύ στον ψυχολογικό τομέα, καταφέραμε να μεταδώσουμε στους οι παίκτες την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να νικήσουμε τον αγώνα. Ηταν ένας δύσκολος, περίπλοκος αγώνας, αλλά το κοινό ήταν μαζί μας μέχρι το τέλος. Γιορτάσαμε αυτήν την πρόκριση ως τίτλο, γιατί για εμάς είναι ακριβώς έτσι.

Η Ισπανία θα είναι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το μέλλον είναι πραγματικά λαμπρό. Θα πάμε στα τελικά, με υποδειγματικούς βετεράνους, όπως ο Μπουσκέτς, ο Αλμπα, ο Κόκε, ο Αθπιλικουέτα, οι οποίοι είναι ηγέτες εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και με υπέροχους νέους. Σήμερα, συγκεκριμένα, θα ήθελα να επισημάνω τον αγώνα του Γκάβι, ο οποίος είναι από την περιοχή της Σεβίλλης και ήταν υπέροχος. Είναι ένα αγόρι που γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ