Βολιβία – Ουρουγουάη 3-0

Βολιβία – Ουρουγουάη 3-0

Τέταρτη σερί ήττα για την Ουρουγουάη που διασύρθηκε με 3-0 από την Βολιβία και πλέον βρίσκεται εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Με την πλάτη στον τοίχο ο Ταμπάρες.

Σε εφιάλτη εξελίσσονται τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ για την Ουρουγουάη. Η «Σελέστε» διασύρθηκε με 3-0 από την Βολιβία για τη 14η αγωνιστική στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής και με την τέταρτη σερί ήττα της βρίσκεται πλέον εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παράλληλα η Ουρουγουάη είδε και την αποψινή της αντίπαλο να την φτάνει στον ένα βαθμό. Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον ο Όσκαρ Ταμπάρες που ήταν έτσι κι αλλιώς με την πλάτη στον τοίχο μετά τα τελευταία πολύ αρνητικά αποτελέσματα.

Στο 29′ ο Άρτσε με προβολή έκανε το 1-0 για την Βολιβία και με δυνατή κεφαλιά στο 45′ ο Μορένο έκανε και το 2-0 για την ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης έχασε πέναλτι στο 62′ για το 3-0 το οποίο διαμόρφωσε τελικά ο Άρτσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 79′. Μάλιστα πέντε λεπτά νωρίτερα η Βολιβία είχε μείνει και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλγκαρανάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ