Μουντιάλ: Στα τελικά το… κιτρινόμαυρο Ιράν!

Μουντιάλ: Στα τελικά το… κιτρινόμαυρο Ιράν!

Το Ιράν των Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί προκρίθηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ιράκ

Το Ιράν θα βρίσκεται στα τελικά του Μουντιάλ 2022, το οποίο θα διεχαχθεί στο Κατάρ το διάστημα 21 Νοεμβρίου με 18 Δεκεμβρίου.

Η Εθνική ομάδα των παικτών της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί, επικράτησε με σκορ 1-0 του Ιράκ στην Τεχεράνη, έφτασε στους 19 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές στα προκριματικά της Ασίας και έγινε η 14η ομάδα που προκρίνεται στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με αυτόν τον τρόπο οι Ιρανοί κατάφεραν να εξασφαλίσουν την τρίτη συνεχόμενη παρουσία τους σε τελική φάση Μουντιάλ, μετά από εκείνες της Βραζιλίας (2014) και της Ρωσίας (2018).

Το «χρυσό» γκολ στη νίκη επί του Ιράκ πέτυχε ο… καυτός τελευταία σέντερ φορ της Πόρτο, Μεχντί Ταρεμί. Όσον αφορά τους τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι Ανσαριφάρντ και Μοχαμαντί έμειναν στον πάγκο σε όλο το ματς, ενώ ο Χατζισαφί έμεινε εκτός αποστολής καθώς ενσωματώθηκε καθυστερημένα με την Εθνική του λόγω της περιπέτειάς του με τον κορωνοϊό.

Δείτε τις 14 Εθνικές που έχουν περάσει μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ