Σουηδία – Τσεχία 1-0 παρ. (0-0 κ.δ.)

Σουηδία – Τσεχία 1-0 παρ. (0-0 κ.δ.)

Με τον Κουάισον να βρίσκει δίχτυα στο 110' της παράτασης, η Σουηδία πήρε μια τεράστια νίκη κόντρα στην Τσεχία με σκορ 1-0 και θα παίξει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Πολωνία.

Η Σουηδία κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 στην παράταση επί της Τσεχίας, που είχε στη βασική της σύνθεση τον Τόμας Βατσλίκ, και έτσι θα αγωνιστεί κόντρα στην Πολωνία για να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο άνθρωπος που λύτρωσε τους Σκανδιναβούς ήταν ο Ρόμπιν Κουάισον, που με δικό του τέρμα στο 110′ της παράτασης, χάρισε το θετικό αποτέλεσμα στη χώρα του και την ελπίδα για αγωνιστεί στη γιορτή του ποδοσφαίρου τον χειμώνα.

Η Σουηδία ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι Τσέχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν δίχτυα στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γιαν Κούχτα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR για επιθετικό φάουλ νωρίτερα στη φάση. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Βατσλίκ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).

Στο δεύτερο μέρος, η Σουηδία συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, όμως εξακολουθούσε και να μην έχει σημαντικές εμπνεύσεις που θα της έδιναν το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κι εκείνοι τις δικές τους στιγμές, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Όσο περνούσε η ώρα το 0-0 παρέμενε και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης δεν είχε να προσφέρει πολλά, όμως στο ξεκίνημα του δεύτερου, ο Αλεξάντερ Ίσακ βρήκε στον Ρόμπιν Κουάισον που στο 110′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στη χώρα του. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι η Σουηδία θα δώσει τη δική της μάχη με την Πολωνία για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Ντάνιελσον, Νίλσον, Λίντελοφ, Μάρτιν Όλσον (61’ Μπένγκτσον), Έκνταλ (72’ Σβάνμπεργκ), Κρίστοφερ Όλσον (107’ Κάρλστρομ), Κλάεσον (61’ Κουάισον), Φόρσμπεργκ (115’ Ελάνγκα), Κουλουσέφσκι, Ίσακ (115’ Χελάντερ).

ΤΣΕΧΙΑ: Βατσλίκ, Ζίμα, Μπράμπετς, Χόλες, Σάντιλεκ (92’ Σικόρα), Σούτσεκ, Μπάρακ (92’ Κρέιτσι), Μάζοπουστ (76’ Χάβελ), Χλόζεκ (111’ Λινγκρ), Γιάνκτο (76’ Ματέγιου), Κούχτα (83’ Πέκχαρτ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ