Μαντσίνι: «Ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου – Θα δούμε αν μείνω»

Μαντσίνι: «Ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου – Θα δούμε αν μείνω»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι χαρακτήρισε τον αποκλεισμό της Ιταλία ως τη μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής του, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εμφανίστηκε απογοητευμένος, στις δηλώσεις του, μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, αναφέροντας πως ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής του.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός, άφησε ανοιχτό το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας πως θα δείξει αν μείνει στο τιμόνι της χώρας του.

Οι δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι:

Για τον αποκλεισμό: «Μετά το Euro που ήταν η πιο υπέροχη εμπειρία της ζωής μου, αυτή ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές γίνονται απίστευτα πράγματα. Δεν θα έπρεπε να είμαστε εδώ από την πρώτη στιγμή. Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε και είναι σκληρό ακόμη και να μιλάς γι’ αυτό.

Αξίζαμε τη νίκη στο Euro, παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Κάποια τύχη που είχαμε στο τουρνουά μετατράπηκε σε κακοτυχία, καθώς συνέβησαν απίστευτα πράγματα από τον Σεπτέμβριο. Ήμασταν κυρίαρχοι στον όμιλο, το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν μία στιγμή να πάει καλά, αλλά δεν συνέβη. Λυπάμαι για τους ποδοσφαιριστές».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Θα δούμε. Τόσο νιώθω πολύ απογοητευμένος για να μιλήσω για το μέλλον μου. Θα δούμε. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα έχει σπουδαίο μέλλον. Στηρίζω αυτούς τους παίκτες περισσότερο από ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ