Πορτογαλία – Βόρεια Μακεδονία 2-0: Ο Μπρούνο έστειλε Ροναλντο και Σαντος στο Κατάρ

Πορτογαλία – Βόρεια Μακεδονία 2-0: Ο Μπρούνο έστειλε Ροναλντο και Σαντος στο Κατάρ

Ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε από το χέρι την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και την οδήγησε την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας της Βόρειας Μακεδονίας με 2-0.

Μπορεί το ματς στο «Ντραγκάο» να ήταν τελικός, αλλά μόνο στα χαρτιά! Και αυτό γιατί η Πορτογαλία με μεγάλη άνεση και φυσικά απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες, επικράτησε της Βόρειας Μακεδονίας (1-0) και πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε μακριά από το γκολ και πήρε τη θέση του, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές. Κάπως έτσι, έστειλε τους Ίβηρες στην τελική φάση του Μουντιάλ, ενώ παράλληλα έβαλε τέλος στο πρότζεκτ «Σάντος» της ΑΕΚ, αφού ο έμπειρος τεχνικός θα οδηγήσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Κατάρ.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν με την ίδια συνταγή του Παλέρμο, όμως η Πορτογαλία δεν είναι Ιταλία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 14ο λεπτό έγινε ο δημιουργός για το γκολ που πέτυχε ο Μπρούνο Φερνάντες με ωραίο τελείωμα στο 32′.

Η Βόρεια Μακεδονία όσο και να προσπάθησε να αντιδράσει, δεν τα κατάφερε ποτέ και οι γηπεδούχοι σε μια αντεπίθεση «κλείδωσαν» την πρόκριση. Ο Ντιόγκο Ζότα με καταπληκτική σέντρα βρήκε τον Μπρούνο Φερνάντες κι εκείνος με φοβερό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και έστειλε την ομάδα του στο Κατάρ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ντιόγκο Κόστα, Πέπε, Ντανίλο Περέιρα, Ζοάο Κανσέλο, Νούνο Μέντες, Ζοάο Μουτίνιο (91’ Βιτίνια), Οτάβιο (76’ Ουίλιαμ Καρβάλιο), Μπρούνο Φερνάντες (87’ Ματέους Νούνιες), Μπερνάρντο Σίλβα (87’ Ζοάο Φέλιξ), Ντιόγκο Ζότα (76’ Ράφαελ Λεάο), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ντιμιτριέβσκι, Στέφαν Ριστόβσκι (46’ Μιόβσκι), Μούσλιου, Βελκόβσκι, Αντέμι, Αλιόσκι, Κοσταντίνοφ (75’ Ασκόβσκι), Μπάρντι, Ελμάς (87’ Νικόλοβ), Τραϊκόβσκι, Μίλαν Ριστόβσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ