Σκωτία – Ουκρανία 1-3

Σκωτία – Ουκρανία 1-3

Η συγκλονιστική Ουκρανία «καθάρισε» με 3-1 την Σκωτία στη Γλασκώβη και προκρίθηκε στον τελικό των μπαράζ όπου θα αντιμετωπίσει την Ουαλία για το τελευταίο εισιτήριο του Μουντιάλ.

Ψυχάρα Ουκρανία «βλέπει» Κατάρ! Με μία τρομερή και ψυχωμένη εμφάνιση, αφιερωμένη στους συμπατριώτες της που βιώνουν τον εφιάλτη του πολέμου, η ομάδα του Ολεξάντερ Πετράκοφ επικράτησε με 3-1 της Σκωτίας μέσα στη Γλασκώβη και προκρίθηκε στον τελικό των μπαράζ. Εκεί την περιμένει η Ουαλία, με τον νικητή της αναμέτρησης του Κάρντιφ να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ.

Η Ουκρανία ήταν η ομάδα που έψαξε το γκολ από το ξεκίνημα, έχασε τεράστιες ευκαιρίες με Τσιγκάνκοφ και Γιάρεμτσουκ και τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 33′ όταν ο Γιαρμολένκο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο σκαφτό νίκησε τον Γκόρντον για το 0-1. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε και το 0-2 με ωραία κεφαλιά του Γιάρεμτσουκ που έφερε τους Ουκρανούς ακόμη πιο κοντά στον στόχο.

Στο 79′ η Σκωτία κατάφερε να μειώσει με γκολ του ΜακΓκρέγκορ και να ξαναμπεί στο ματς. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη συνέχεια ψηλά στο γήπεδο για να βρουν το γκολ που θα στείλει το ματς στην παράταση, αλλά οι Ουκρανοί ήταν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα και αφού σπατάλησαν τουλάχιστον δύο ευκαιρίες για να τελειώσουν το παιχνίδι, το έκαναν στην τελευταία φάση του ματς, με τον Ντόβπικ να κάνει το 1-3 στην αντεπίθεση.

Σκωτία: Γκόρντον, ΜακΤόμινι, Χάνλεϊ, Κούπερ (68’Χέντρι), Χίκι, Γκίλμουρ (68’Άρμαστρονγκ), ΜακΓκρέγκορ, Ρόμπερτσον, ΜακΓκιν, Άνταμς, Ντάικς (46’Κρίστι).

Ουκρανία: Mπούστσαν, Καραβάεφ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Μικολένκο, Στεπανένκο (93’Σίντορτσουκ), Γιαρμολένκο (79’Ζουμπκόβ), Μαλινόφσκι (72’Σαπαρένκο), Ζιντσένκο, Τσιγκάνκοφ (72’Μούντρικ), Γιάρεμτσουκ (79’Ντόβπικ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ