Eθνική Ελλάδας: H αποστολή για Λετονία – Η συμμετοχή Καλάθη, Λούντζη

Eθνική Ελλάδας: H αποστολή για Λετονία – Η συμμετοχή Καλάθη, Λούντζη

Οι 12 παίκτες που είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Λετονία για τα προκιριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τι συνέβη με την συμμετοχή Καλάθη, Λούντζη.

Την Λετονία αντιμετωπίζει αύριο Παρασκευή  (11/11)  στις 19:00 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική Ελλάδος στο Ηράκλειο.

Οι 12 παίκτες που είναι στην αποστολή της Εθνικής και ταξίδεψαν στο Ηράκλειο είναι: οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.«Kόπηκαν» οι Χρήστος Σαλούστρος, Τζορτς Πάπας και οι Γιώργος Τανούλης, Στέλιος Πουλιανίτης.

Διαβάστε επίσης: Μπορούν και χωρίς Γιάννη οι Μπακς – «Λύγισαν» τους Θάντερ μετά από δύο παρατάσεις! (132-136)

Σύμφωνα με την ΕΟΚ ο Δημήτρης Ιτούδης ανάμενεται να βρεθεί στο Ηράκλειο την ημέρα του αγώνα (11/11) όπως και ο Νικ Καλάθης. Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες είναι πιθανό να δούμε και συμμετοχή του τελευταίου στον αγώνα με την Λετονία. Αρκετές πιθανότητες επίσης συγκεντρώνει και ο Μιχάλης Λούντζης να βρεθεί εντός παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ