Βερόνα – Ίντερ 2-2

Βερόνα – Ίντερ 2-2

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Ελλάς Βερόνα, αγνοώντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς το τρίποντο.

Βερόνα και Ίντερ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την 31η αγωνιστική της Serie A, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2. Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε δεν έπεισε για δεύτερο σερί ματς, καταγράφοντας ακόμη μια γκέλα μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπολόνια.

Οι «Νερατζούρι» βέβαια δεν κινδυνεύουν, καθώς είναι στην 4η θέση στο +13 από την Ρόμα. Οπότε έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει το σεντόνι. Από την άλλη, η Βερόνα τα πηγαίνει περίφημα, όντας στην 9η θέση με 43 πόντους.

Η Βερόνα μπήκε δυνατά στο ματς και στο  2ο μόλις λεπτό, ο Λάζοβιτς πέρασε τον Σκρίνιαρ και από πολύ πλάγια θέση, πλάσαρε για το 1-0. Στο 49ο λεπτό, ο Λουκάκου έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Καντρέβα με σουτ έγραψε το 1-1. Στο 55’ ο Καντρέβα έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Ντιμάρκο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 86’ ο Ραχμανι έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά κι έστρωσε στον Βελόσο, που πλάσαρε για το τελικό 2-2.

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Φαραόνι, Κούμπουλα (84’ Εμπερόρ), Γκίντερ, Ραχμάνι, Αμραμπάτ, Ντιμάρκο (55’ Αντζαπόνγκ), Βελόσο, Πεσίνα, Λάζοβιτς (84’ Βέρε), Στεπίνσκι (54’ Ντι Κάρμινε)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Γιαγκ, Καντρέβα, Μπρόζοβιτς (70’ Βεσίνο), Γκαλιαρντίνι, Βαλέρο (88’ Έρικσεν), Λουκάκου (77’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Σάντσες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ