Γιουβέντους – Αταλάντα 2-2

Γιουβέντους – Αταλάντα 2-2

Η εκπληκτική Αταλάντα κρατούσε την νίκη στα χέρια της μέχρι το 90΄, ωστόσο η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο έσωσε την Γιουβέντους από νέα γκέλα

Μπορεί η Αταλάντα να προηγήθηκε δυο φορές, ωστόσο η Γιουβέντους με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και να μείνει σε απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη Λάτσιο. Η ομάδα του Μπέργκαμο έπαιξε εξαιρετικά στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και λίγο έλειψε να βάλει… φωτιά στο πρωτάθλημα. Πλέον η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται στο +8 από του Λατσιάλι, οι οποίοι έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Αταλάντα προηγήθηκε μόλις στο 16΄ με τον Σαπάτα μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Γκόμες. Από εκεί και πέρα η Γιουβέντους πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική. Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, η Μεγάλη Κυρία το έκανε στο δεύτερο. Οι Μπιανκονέρι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ντε Ρόουν και ο Ρονάλντο έγραψε το 1-1 από την άσπρη βούλα

Ωστόσο, η Αταλάντα δεν πτοήθηκε και βρίσκοντας τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Στο 80΄ ο Μαλινόβσκι, ο οποίος είχε μπει σαν αλλαγή, με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-1, δίνοντας εκείνη την στιγμή στην ομάδα ένα σπουδαίο τρίποντο.

Η Γιουβέντους, όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν και άλλο πέναλτι σε χέρι του Μουριέλ και ο Ρονάλντο ήταν και πάλι εύστοχος για το τελικό, 2-2.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο (57’ Σάντρο), Κουαδράδο, Ματουϊντί (82’ Ράμσεϊ), Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Ρονάλντο, Ντιμπάλα (69’ Ιγκουαΐν), Μπερναρντέσκι (57’ Ντόουγκλας Κόστα)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ντζιμσίτι, Παλομίνο (75’ Καλντάρα), Καστάιν, Χάτεμπουρ, Φρόιλερ (75’ Ταμεζέ), Ντε Ρόουν, Γκόμες (68’ Μαλινόβσκι), Ίλιτσιτς (58’ Πάσαλιτς), Σαπάτα (68’ Μουριέλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ