Κουλιμπαλί : «Ακούω ότι φεύγω, αλλά θέλω να μείνω για πάντα στη Νάπολι»

Κουλιμπαλί : «Ακούω ότι φεύγω, αλλά θέλω να μείνω για πάντα στη Νάπολι»

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί μίλησε για τα σενάρια γύρω από ενδεχόμενη μεταγραφή του και τόνισε ότι θέλει να μείνει για πάντα στη Νάπολι.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί ξεκαθάρισε πως πρόθεση του δεν είναι να αποχωρήσει από τη Νάπολι το καλοκαίρι, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Λίβερπουλ, υπογραμμίζοντας πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός τόνισε: «Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη εδώ και αυτό με κάνει ευτυχισμένο.

Δεν μου αρέσει να είμαι γνωστός ως ο ‘κ. 100 εκατ. ευρώ’. Το πόσο είναι η χρηματιστηριακή μου αξία θα το κρίνουν άλλοι και όχι ο κόσμος.

Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να δίνω το 100% στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα. Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω. Θα χρειαστεί να βρούμε μία λύση και θα το κάνουμε. Είμαι σίγουρος γι αυτό. Θα δούμε τι θα μου προτείνει ο πρόεδρος για την ανανέωση μου. Αν είναι εφικτό βλέπω να ολοκληρώνω την καριέρα μου στην Νάπολι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ