Σάρι για Κριστιάνο : «Είναι πρωταθλητής στο μυαλό, καταφέρνει να διαχειριστεί την πίεση»

Σάρι για Κριστιάνο : «Είναι πρωταθλητής στο μυαλό, καταφέρνει να διαχειριστεί την πίεση»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για τον πρωταγωνιστή της χθεσινής (11/07) αναμέτρησης, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποθεώνοντας τον.

Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αταλάντα, η οποία φάνηκε να είναι άξιο εμπόδιο για την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ, ωστόσο, ήταν εκπληκτικός και με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, δεν επέτρεψε την ήττα στην ομάδα του.

Ο προπονητής της Γιουβε, Μαουρίτσιο Σάρι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή επιθετικό, αναφέροντας ότι είναι πρωταθλητής σε πόδια και μυαλό. Ο λόγος που το είπε αυτό, είναι η μοναδική αντιμετώπιση σε στιγμές πίεσης, που έχει ο Κριστιάνο. Συγκεκριμένα, πριν εκτελέσει τα πέναλτι, η ομάδα του Μπέργκαμο είχε προηγηθεί δύο φορές ενώ την δεύτερη φορά, ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη να πάει στην άσπρη βούλα, στο 90ο λεπτό.

Ο τεχνικός του ιταλικού συλλόγου, είπε: «Είναι πρωταθλητής με τα πόδια και με το μυαλό. Καταφέρνει να διαχειριστεί την πίεση που έχει με απίστευτο τρόπο. Αξίζαμε τον πόντο σήμερα. Πήραμε ισοπαλία με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, και είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Η μάχη για το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν ακόμα 18 πόντοι διαθέσιμοι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ