Γκατούζο ο… τερματοφύλακας! (vids)

Γκατούζο ο… τερματοφύλακας! (vids)

Παρά την ηλικία και τα αρκετά κιλά, ο Τζενάρο Γκατούζο διαθέτει άλμα... 20χρονου. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, εύκολα κάνει για... τερματοφύλακας!

Φέτος κατάφερε να φέρει τον πρώτο τίτλο στη Νάπολι έπειτα από 6 χρόνια, καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας.

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει αφήσει ήδη το στίγμα του στους «παρτενοπέι», αλλά το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο ότι έχει κερδίσει τίτλο με τη Νάπολι στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα, αλλά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση!

Σε ηλικία 42 χρόνων και με παραπανίσια κιλά πλέον, διαθέτει άλμα… 20χρονου θα λέγαμε. Διότι στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον Γκατούζο να γίνεται… τερματοφύλακας σε μία ανύποπτη στιγμή στον πάγκο. Ο Ιταλός τεχνικός είδε την μπάλα να έρχεται προς το μέρος του και με μία εντυπωσιακή εκτίναξη έπιασε την μπάλα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την πιάσει.

Αξίζει να σημειωθεί και κάτι ακόμη. Ο Γκατούζο φορούσε μαύρα στον αγώνα με τη Μίλαν σε ένδειξη πένθους για τον χαμό της αδερφής του από τις αρχές Ιουνίου. Στην αναμέτρηση με τους «ροσονέρι», ο Γκατούζο είχε και μία ευχάριστη συνάντηση. Με τον πρώην συμπαίκτη του, Πάολο Μαλντίνι!

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα στα παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ