Κριστιάνο Ρονάλντο : Και τη νέα σεζόν στη Γιουβέντους

Κριστιάνο Ρονάλντο : Και τη νέα σεζόν στη Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκέφτεται την αποχώρηση από την Γιουβέντους και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των «μπιανκονέρι» και τη νέα σεζόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην ηλικία των 35 ετών και παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή θεωρεί ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της «Tuttosport» ο Πορτογάλος θα παραμείνει στην ομάδα του Τορίνο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς επιθυμεί να κατακτήσει περισσότερους τίτλους στο μέλλον.

Τη φετινή περίοδο έχει πετύχει 28 γκολ με τη «Γιούβε» σε όλες τις διοργανώσεις. Πριν από μερικές ημέρες, έχασε το Κύπελλο Ιταλίας από τη Νάπολι αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος στις ισάριθμες σεζόν που φορά τη φανέλα της ομάδας. Επιπλέον οι «μπιανκονέρι» μένουν ζωντανοί και στους ευρωπαϊκούς τους στόχους καθώς καλούνται να ανατρέψουν την ήττα από την Λυών με 1-0 στη ρεβάνς του Τορίνο για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ