Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κόντε : «Θα φύγω αν δεν μείνουν ευχαριστημένοι από τη δουλειά μου»

Το θέμα περί αποχώρησής του από την Ίντερ έθιξε ο Αντόνιο Κόντε, τονίζοντας πως αποτελεί τη μόνη λύση αν δεν μείνουν ευχαριστημένοι οι «νερατζούρι» από τη δουλειά του.

Κόντε : «Θα φύγω αν δεν μείνουν ευχαριστημένοι από τη δουλειά μου» | to10.gr

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Ίντερ με την Τορίνο και τη νίκη των «νερατζούρι» με 3-1, ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για τα σενάρια που τον θέλουν εκτός ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκετά δημοσιεύματα στην Ιταλία, κάνουν λόγο για αποχώρηση του Ιταλού προπονητή από την Ίντερ στο τέλος της φετινής σεζόν, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα φύγει από την ομάδα σε περίπτωση που οι άνθρωποί της δεν μείνουν ευχαριστημένοι.

Οι αμφιβολίες προς το πρόσωπο του, άρχισαν μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τα ανεπιτυχή αποτέλεσμα που έπαιρνε η ομάδα υπό τις οδηγίες του.

Αναλυτικά ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε στο Sky Sports Italia:

«Ηρθα στην Ιντερ για ένα τριετές πλάνο. Στόχος είναι να επαναφέρω την ομάδα εκεί που ανήκει. Αναπόφευκτα, αυτό απαιτεί χρόνο. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, το έκανα με ενθουσιασμό και έχω πίστη πως θα τα καταφέρουμε. Αν όλοι είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνω και νομίζω ότι αυτό ισχύει τώρα, από όσα μου έχουν πει, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να συνεχίσουμε. Εάν δεν είναι ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνω, τότε δεν θα διστάσω να φύγω».