Ντιμπάλα : Για πάντα στη Γιουβέντους (vid)

Ντιμπάλα : Για πάντα στη Γιουβέντους (vid)

Η Γιουβέντους έκανε νέα προσφορά στον Πάολο Ντιμπάλα με στόχο να τον κρατήσει στο Τορίνο για ακόμα τρεις σεζόν.

Ο Πάολο Ντιμπάλα τα έχει βρει σε όλα με τη Γιουβέντους και η «Μεγάλη Κυρία» αναμένεται να του κάνει πρόταση για νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2025.

Η συνεργασία του Αργεντινού επιθετικού με την πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο η διοίκηση της Γιουβέντους αναμένεται εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος να πραγματοποιήσει πρόταση στον Ντιμπάλα για εκ νέου επέκταση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tuttosport, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ατζέντη του παίκτη και της ομάδας είχαν θετική κατάληξη, με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται τον Αύγουστο ανάμεσα από το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ετήσιες απολαβές του Ντιμπάλα θα ανέρχονται στα δέκα εκατομμύρια ευρώ και θα αυξάνονται τα επόμενα χρόνια.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 41 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 17 γκολ και 13 ασίστ. Αν ισχύσει η ανανέωση του συμβολαίου τότε ο Ντιμπάλα θα αποτελεί τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της «Γιούβε» μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Απολαύστε μερικές από τις αρετές του Πάολο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ