Ο Καμπιάσο εντάχθηκε στο Hall of Fame της Ίντερ (vid)

Ο Καμπιάσο εντάχθηκε στο Hall of Fame της Ίντερ (vid)

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο ανήκει και επίσημα στο Hall of Fame της Ίντερ, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος μετά από ψηφοφορία.

Ένα ακόμη παράσημο στη λαμπρή καριέρα του πρόσθεσε ο Εστεμπάν Καμπιάσο, καθώς ανήκει πλέον στο πάνθεον της Ίντερ. Οι «νερατζούρι» συνέχισαν την ψηφοφορία για την ένταξη θρύλων του συλλόγου στο Hall of Fame, ανακοινώνοντας αυτή τη φορά την είσοδο του Αργεντινού.

Μαζί με τον Καμπιάσο, εισήχθησαν επίσης και οι Ζούλιο Σέζαρ, Ντιέγκο Μιλίτο και Τζουζέπε Μπέργκομι, ενώ στο Hall of Fame βρίσκονται ήδη από το 2018 οι: Βάλτερ Ζένγκ, Χαβιέ Ζανέτι, Λόταρ Ματέους, Ρονάλντο, Φραντσέσκο Τόλντο, Τζιακίντο Φακέτι, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, Τζουζέπε Μεάτσα και Μπέπε Μαρότα.

Ο Καμπιάσο, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού την περίοδο 2015-2017 (κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα), έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα του Μιλάνου. Σε μια δεκαετία στο «Τζουζέπε Μεάτσα» (2004-2014) είχε 420 εμφανίσεις και πέτυχε 51 γκολ.

Με την Ίντερ κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και τέσσερα Σούπερ Καπ στην Ιταλία, ενώ σήκωσε ένα Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Δείτε παρακάτω όλα τα 51 γκολ που πέτυχε με την Ίντερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ