Σασουόλο – Γιουβέντους 3-3

Σασουόλο – Γιουβέντους 3-3

Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη για τη Γιουβέντους, που ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας 3-3 με την Σασουόλο. 

Ούτε τώρα κέρδισε η Γιουβέντους. Τι και αν προηγήθηκε με 2-0 στο «MAPEI Stadium» απέναντι στη Σασούολο; Από το 29’ μέχρι το 54’ δέχθηκε τρία γκολ από τους γηπεδούχους και έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς νίκη. 

Μάλιστα, θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο πήρε χάρη στο γκολ του Αλεξ Σάντρο στο 64’. Την γκέλα της Γιουβέντους πάντως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η Λάτσιο, που έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5’ με το άπιαστο σουτ του Ντανίλο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ιγκουαΐν στο 12’ να κάνει το 2-0 για την Γιουβέντους. Στο 29’ ο Καπούτο εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, έστρωσε στον Ντζούριτσιτς κι εκείνος από κοντά πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι για το 1-2. 

Στο 51΄ ο Μπεράρντι με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2 και τρία λεπτά αργότερα ο Καπούτο με προβολή σε άδειο τέρμα έκανε την ολική ανατροπή. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Αλεξ Σάντρο στο 64’, μετά από κόρνερ του Μπεντανκούρ.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονζίλι, Πελούζο, Κυριακόπουλος, Κίρικετς (75’ Μαρλόν), Μίλντιρ, Λοκατέλι, Μπογκά (86’ Ραζπαντόρι), Μανιανέλι (67’ Μπουραμπιά), Μπεράρντι (86’ Φεράρι), Καπούτο, Ντζούριτσιτς (67’ Τραορέ)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κιελίνι (46’ Ρουγκάνι), Σάντρο, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Ματουϊντί (81’ Ράμσεϊ), Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (57’ Ραμπιό), Μπερναρντέσκι (62’ Κόστα), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (57’ Ντιμπαλα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ