Πιόλι : «Δεν φεύγει από τη Μίλαν ο Ντοναρούμα»

Πιόλι : «Δεν φεύγει από τη Μίλαν ο Ντοναρούμα»

Ο Στέφανο Πιόλι τόνισε πως ο Τζίτζι Ντοναρούμα δεν πρόκειται να φύγει από τη Μίλαν τη νέα σεζόν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επανέρχεται δυναμικά για την απόκτηση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, αλλά η Μίλαν θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της. Ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τερματοφύλακα και έχει στο «στόχαστρο» ξανά τον 21χρονο Ιταλό διεθνή γκολκίπερ.

Ο αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λεονάρντο, επιθυμεί την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και γνωρίζει καλά τον Ντοναρούμα από τη κοινή θητεία τους στη Μίλαν.

Σύμφωνα, όμως, με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Μιλάνου δεν δέχεται την παραχώρηση του διεθνή γκολκίπερ, στον οποίο προτείνει νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές έξι εκατ. ευρώ. Παρέμβαση στο θέμα έκανε, μιλώντας στο «Sky Sport Italia» και ο τεχνικός των «ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι: «Μίλησα μαζί του και είναι αποφασισμένος να μείνει στη Μίλαν».

Το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί εδώ και πολύ καιρό τη Μίλαν, με τη διοίκηση να θέλει να το κλείσει, προτού ο Ντοναρούμα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, καθώς το τωρινό συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Να σημειωθεί πως ο Ιταλός τερματοφύλακας από την αγωνιστική σεζόν 2015-16, όταν και έκανε το ντεμπούτο του, έχει 198 συμμετοχές κάτω από την εστία της Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ