«Ψάχνει την έκπληξη με Μπαλοτέλι η Κόμο»

«Ψάχνει την έκπληξη με Μπαλοτέλι η Κόμο»

Η Κόμο θέλει να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της, καθώς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση από την Μπρέσια η οποία δεν έχει πολλές πιθανότητες παραμονής στη Serie A. Ο Ιταλός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά υπάρχει όρος αυτόματης αποδέσμευσης σε περίπτωση υποβιβασμού.

Σύμφωνα με το ιταλικό «SkySport», το γεγονός αυτό θα προσπαθήσει μέχρι τέλους να εκμεταλλευτεί η Κόμο. Πρόκειται για μια ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας και φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές της με τον 29χρονο προκειμένου να του κάνει επίσημη πρόταση.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ένα μεγάλο εμπόδιο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι το γεγονός ότι η Κόμο αγωνίζεται στην Serie C. Ο «Super Mario» από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να παίξει σε μια ομάδα που θα τον… αναγεννήσει αγωνιστικά ώστε να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας στο Μουντιάλ του 2022.

Ο Μπαλοτέλι έχει πλούσιο παρελθόν καθώς έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ, Νις, Μαρσέιγ και Μπρέσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ